Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

U skladacích kolobežiek pre deti stačí nižšia nosnosť (okolo 50 kg), ale trh ponúka aj skladacie kolobežky pre dospelých s nosnosťou 100 kg. Ak už máte doma teenagera, stačí kúpiť jednu lepšiu skladaciu kolobežku a môžete sa striedať podľa potreby. Obľúbená je napríklad sada skladacích kolobežiek Spartan, v rámci ktorej môžete vyberať medzi modelmi s rôznymi parametrami.

Možnosti skladacích kolobežiek:

  • nastaviteľná výška riadidiel
  • väčšie kolieska
  • svietiace kolieska
  • tri kolieska pre väčšiu stabilitu
  • protišmykový nášľap
  • dizajn pre dievčatá a ženy
  • jednoduché sklápanie
  • popruh pre prenášanie
  • nízka hmotnosť - odľahčený hliník
  • nosnosť 50 - 100 kg

2 dôvody pre skladaciu kolobežku

Je zaujímavejšia ako bicykel - ponúka užší kontakt s prírodou a okolím.

Prepožičia vám atraktivitu - aj keď sa kolobežky rýchlo rozvíjajú, stále sú pre ľudí nové. Budú vás radi pozorovať a zbierať informácie. Trebárs sa na kolobežke s niekým zoznámite. Naživo, pri športe, napríklad v skateparku, je to vždy lepšie ako cez internet, kde sa ktokoľvek môže vydávať za kohokoľvek ... S kolobežkou ste vždy autentickí.

Kolobežka je stále častejšie rozšírená aj medzi dospelými, pretože umožňuje zdravý pohyb. Na kolobežke stojíte rovno, takže neničí vaše kĺby a chrbát. Práve naopak: vedci preukázali, že pravidelná jazda na kolobežke posilňuje svaly a kosti. Moderné skladacie kolobežky sú skonštruované natoľko dômyselne, že zabezpečia skutočne pohodlnú jazdu a pritom sú skladné.

Ako jazdiť na skladacej kolobežke

Pri jazde na kolobežke sa snažte pravidelne striedať nohy a počítať odrazy. Odrážajte sa tak, aby ste na jeden odraz došli čo najďalej a neprepínal sa. Čo najviac využite zotrvačnú silu. V pohode si tiež "trhnite nohou" pri odraze, čím zvýšite dojazd skladacie kolobežky. Do prvého odrazu vložte viac energie, a potom si užívajte mierne zjazdy, pri ktorých sa len veziete, odpočívate a kocháte sa krajinou či mestskou architektúrou.

Nech je vám koľko chce, kúpte si skladací kolobežku, buďte IN a plní energie!

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky